08-428 422 10 info@talangbolaget.se

BOKNING & KONTAKT

Michael Karlsson
michael@talangbolaget.se
08-428 422 10

SYSTRARNA K

Schlagers, pop, rock och 50-tal!

Middagsunderhållning eller dessertshow? Mingelmusik? Systrarna K har flera shower och ett brett musikaliskt utbud med låtar som passar till alla typer av arrangemang och tillställningar. En tema fest med cowboys och country eller kanske ett ABBA-tema och 80-tal?

Allsångsshow

I Allsångsshowen har vi anpassat repertoaren att innehålla alla de låtar som finns djupt inpräntade inom oss. Vi sjunger, underhåller, spexar och blandar teman och musikgenrer. I vår allsångsshow har alla så till slut greppat mikrofonen och kanske även varit uppe på scenen!

Julshow

I våra fina tomteklänningar och julig utstyrsel showar vi in julen på Julfesten. Garanterat jultema genom hela kvällen. Introtävling på välkända julvisor, ringdans med Rudolf och ”teater” på Mössens jul. Sankta Lucia får givetvis också vara med!

En svängom i Astrids värld

Två prinsessor är ute på en resa i världen och hamnar i Astrid Lindgrens fantastiska sagovärld. I resväskorna som är med, finns saker nerpackade som passar in hos Pippi Långstrump, Sjörövarfabbe, Karlsson på taket, Saltkråkan, Madicken och Emil och Ida.
Det blir både tokigt, roligt och spännande! Föreställningen innehåller både sång och musik från det allra bästa av Astrid Lindgren.
Från 4 år och uppåt. Ca 45 minuter lång.

Barnens bästa sånger

Vad som helst är möjligt när det handlar om Barnens bästa sånger. Rörelsesånger och melodier från Astrid Lindgren, Gullan Bornemark, Mora Träsk, Babblarna, Disney och Electric Banana band blandas med det senaste från dagens hitlåtar!
Showen kan anpassas enligt önskemål. 30 – 60 minuter.
Barn- och familjeföreställning.

Trulles visor

Trulle är ett snällt och klokt litet troll, som bor i ett eget hus som han byggt långt in i skogen. Där bor han med sin bästa kompis, trollflickan Trulsa och där bor också det lilla rimdjuret Rim-Tim. Runt om i skogen bor Trulles släktingar och alla hans vänner. Trulle är en duktig uppfinnare och har uppfunnit en språkstege som har fem stegpinnar. Dessa är: Rim, Meningar, Ord, Stavelser och Ljud.
Trulle och Trulsa tar med oss till skogen och klättrar uppför stegen.
Under denna barnshow sjunger vi sånger som Bim Wikström skrivit.
Från 5 år till ca 9 år. Showen är 45 minuter lång.

LYSSNA

Kontakt

Telefon: 08-428 422 10

E-post: info@talangbolaget.se

Adress

Talangbolaget Stockholm
Box 7027
192 07 Sollentuna