08-428 422 10 info@talangbolaget.se

BOKNING & KONTAKT

Patrik Norgren
patrik@talangbolaget.se
08-428 422 10

SYSTRARNA K

Systrarna K har jobbat i underhållningsbranschen sedan 15 år tillbaka och består av storasyster Åsa och lillasyster Karin Karlson.
De bokas ofta som showgrupp till företagsevent där de sjunger och bjuder gästerna på sin glädjespridande karisma och får även med sig gästerna på såväl medryckande allsång som musikquiz och glad musik…

BARNUNDERHÅLLNING

SYSTRARNA K är fantastiska på att locka alla barn till glädje med sin musik och skådespeleri. Bland deras barn-teman erbjuds:

 • En svängom i Astrids värld
  Två prinsessor är ute på en resa i världen och hamnar i Astrid Lindgrens fantastiska sagovärld. I resväskorna som är med, finns saker nerpackade som passar in hos Pippi Långstrump, Sjörövarfabbe, Karlsson på taket, Saltkråkan, Madicken och Emil och Ida. Det blir både tokigt, roligt och spännande!
 • Barnens bästa sånger
  I showen, blandar de sånger och välkända barnvisor med det senaste från dagens hitlåtar som exempelvis dansbandslåten på allas läppar, vinnaren i Melodifestivalen eller sommarplågan som spelas på radion.
  Showen anpassas enligt önskemål. 30-60 minuter.
 • Trulles visor
  Under denna barnshow framförs sånger som Bim Wikström skrivit. Från 5 år till ca 9 år. Showen är 45 minuter lång.

SHOWGRUPP & EVENT

Som showgrupp bjuds det på såväl middagsunderhållning, dessertshow och mingelmusik. Systrarna K kan bokas till alla typer av arrangemang, fester och tillställningar och i repertoaren ingår både country, ABBA-tema, 80-tal och schlagers.

ALLSÅNGSSHOW & KÖRSLAG

I Allsångsshowen är repertoaren anpassad för att innehålla alla de låtar som finns djupt inpräntade inom oss. Det blir sång, underhållning och spex. Till slut har alla greppat mikrofonen och kanske även varit uppe på scenen!

Under dessa 15 år har Systrarna K gjort ett 100-tal körslag i många olika former. Det har varit från 30 upp till 300 personer i publiken där alla har känt sig delaktiga!

MUSIKQUIZ

Med inspiration från Melodikrysset, gör de en Musik Quiz med inslag av olika utmaningar och upptåg.
Ett arrangemang som både kan dra ut på tiden men även kan fungera som ett kort inslag under te.x. en middag.

JULSHOW

I sina fina tomteklänningar och julig utstyrsel showar de in julen på Julfesten. Garanterat jultema genom hela kvällen. Introtävling på välkända julvisor, ringdans med Rudolf och ”teater” på Mössens jul. Sankta Lucia får givetvis också vara med.

 

LYSSNA

Kontakt

Telefon: 08-428 422 10

E-post: info@talangbolaget.se

Adress

Talangbolaget Stockholm
Box 7027
192 07 Sollentuna