08-428 422 10 info@talangbolaget.se

BOKNING & KONTAKT

Michael Karlsson
michael@talangbolaget.se
08-428 422 10

TILDA ANVEMYR

 

Tilda är en ung tjej från Västerås. Hon har sjungit i kör sedan hon var liten och från fjärde klass har hon gått i en skola med sånginriktning.

Tilda var med i finalen av Lilla Melodifestivalen 2013 och fick sjunga på stora scenen på Gröna Lund. Hon har varit med i flera Talangtävlingar när hon var yngre och det har givit henne bra erfarenheter på scenen. Hon har flera gånger också fått gästartistuppdrag genom dessa tävlingar.

Tilda har alltid älskat musikaler och hade huvudrollen i en större uppsättning i Västerås som hade en ensemble på 30 personer.  Den handlade om mobbning och visades både för allmänheten men även för högstadieelever runtom i Västmanland.

Förra året kom Tilda tvåa i Svensktoppen Nästa i Västmanland och blev  uttagen till final i år igen och vann tävlingen i P4 Västmanland med låten ”Orden hänger kvar”. Tilda får nu representera Västmanland när tävlingen fortsätter.

2016 fick hon förmånen att sjunga in den officiella Disco SM låten som hon uppträdde med under de 3 dagar SM var i Norrköping.

Tilda är bred i sitt sångkunnande och kan sjunga allt ifrån  jazz, visa, pop, musikal till melodiös rock.

LYSSNA

Kontakt

Telefon: 08-428 422 10

E-post: info@talangbolaget.se

Adress

Talangbolaget Stockholm
Box 7027
192 07 Sollentuna