08-428 422 10 info@talangbolaget.se

BOKNING & KONTAKT

Micke och Patrik
info@talangbolaget.se
08-428 422 10

ARSADI

ARSADI är popbandet från Uppsala som bildades genom universitetets pulserande nationsliv av de fyra dåvarande studenterna Anthony Bachtiar på sång och klaviatur, Feria Hikmet och Nils Öberg på växelvis gitarr och bas samt Pedram Effati på trummor.

Med sitt fantasifulla sätt att blanda in svänget från funk, jazz och blues samt olika popinfluenser bygger och etablerar de ett alldeles eget, unikt och groovy sound.
Detta har uppmärksammats av svenska och internationella recensenter som givit både singlarna Green Walls, Love Should Be Like och Cold Thoughts och debut-EP:n Vivid Colours mycket positiv respons.
Alla dessa har varit föremål för intervjuer i diversemagasin, tidningar och spelats live i radio P4 Värmland, Uppland och Sörmland och hamnat etta på de regionala topplistorna.

Bandet startades hösten 2016 och gjorde live-debut bara en månad senare, och har sedan dess bjudit på många spelningar.
Live levererar de oftast en livfull kavalkad av dansanta pophits med hög allsångsfaktor, som i hemstaden Uppsala där de spelat på fullsatta nationer, Katalins och Kulturnattens största scener.

Med sin stora kärlek för att spela live omfamnar de publiken med ett stadigt groove, varm sång och skarpa gitarrsolon, oavsett gigets storlek och karaktär!

Den 23 augusti 2019 släppte de, i sitt tyckte sin hittills bästa låt, den energiska och allsångsvänliga singeln ”Surrender”.

LYSSNA

Kontakt

Telefon: 08-428 422 10

E-post: info@talangbolaget.se

Adress

Talangbolaget Stockholm
Box 7027
192 07 Sollentuna