08-428 422 10 info@talangbolaget.se

BOKNING & KONTAKT

Micke och Patrik
info@talangbolaget.se
08-428 422 10

ANNA WILHELMSON

 

När Anna var fyra år började hon på Betelkyrkans musikskola i Örebro.  Det kallades för ”musiklekis”, och barnen fick sjunga, klappa olika rytmer och lära sig vad de olika tonerna heter. Ett år senare började hon spela fiol, och bestämde sig snabbt för att det var fiollärare hon skulle bli.

Så blev det inte, men viljan att jobba med musik har alltid funnits kvar. Som 14-åring började hon frilansa som sångerna i olika sammanhang och nu, 13 år senare, har hon hunnit skaffa sig stor erfarenhet från de flesta typer av evenemang. Allt från stadsfestivaler och företagsfester till mindre evenemang som trubadurspelningar och rena sångframträdanden på exempelvis dop, bröllop eller begravningar. Hon har även erfarenhet av körjobb samt jobb som konferencier.

Anna kan bokas med färdiga koncept så som Allsång med quiz, rena Musikquiz och Allsång för barn. (Allsång för barn har bl.a. varit återkommande underhållning på ett antal av Nordic Campings anläggningar samt ombord på Viking Lines båtar.), men gör även enstaka låtar och skräddarsydda program i samband med exempelvis jul.

LYSSNA

Kontakt

Telefon: 08-428 422 10

E-post: info@talangbolaget.se

Adress

Talangbolaget Stockholm
Box 7027
192 07 Sollentuna